2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
یک سوال دیگه..من الان داشتم دوباره سایت گیگابایت رو بررسی می کردم. مدل GA-P85-D3 رو دیدم که زده از سایت وزین شهر سخت افزار اوارد گرفته.اما تا اونجا که متوجه شدم شما ورژن اولش رو بررسی کردید و اینجا واسه هر دو ریویژنش اوارد شما رو زده.....در صورتی که اینها با هم تفاوت دارند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آیا این کار درسته؟؟
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
سلام دوست عزیز،
ما اینجاییم تا به تک تک سوالات شما پاسخ بدیم و صد البته کامل و تخصصی. پس در کمال احترام و حوصله کامل در خدمت شما هستیم و مطمئن باشید در صورت لزوم مواردی که لازم باشه با HQ هماهنگ میشه تا شما به عنوان مشتری گیگابایت پشتیبانی مناسبی دریافت کنید. :11():
در مورد قیمت revision های مختلف که فرمودید، اگه قیمت جهانی نرفته بالا و فقط قیمت در ایران رفته بالا، دلیل خیلی ساده ای داره که میتونید با سر زدن به سایت های مثقال و دو قرون و ... ببینید : گرون شدن دلار که جوش از چند هفته پیش روی بازار های مختلف سایه افکنده و درست هم بوده و دلار گرون شده. پس طبیعیه که نه تنها گرون شده ، بلکه گرون تر هم میشه و این ربطی به ریویژن های مختلف نداره، بلکه به این دلیل هست که هر چی پیش اومدیم توی این بازه اخیر که این مادربرد ها وارد ایران شده، دلار گرون و گرون تر شده تا الان که شده 3500 ...
در مورد Award های نسخه های مختلف P85-D3 ، بهتره قبلش صحبت کنیم در مورد Revision های مختلف یک مادربرد. وقتی صحبت از نسخه های مختلف یک قطعه میشه، منظور این نیست که کالای 100% جدید با کارایی متفاوت را دریافت می کنید بلکه تغییرات جزئی انجام میشه اون هم در جهت های مختلف بهینه سازی که حالا در ادامه خدمتتون میگم روی اون موردی که فرمودید کاهش امکانات رخ داده.
اما در مورد این مادربرد خاص یعنی P85-D3 یه نگاهی دقیق بندازید میبینید چیزی تغییر نکرده جز چیدمان قطعات که بخواد کارایی فرقی بکنه برای همینه که از Award ما در دو جا استفاده شده و به احتمال زیاد تغییرات گیگابایت خیلی Minor بوده. باز هم تاکید میکنم منظور از Revision جدید یک مادربرد ، یک مادربرد تازه نیست که بگیم کلاً داستان دیگه ای را باهاش مواجهیم. پس برای همین توی این مورد میتونید متوجه بشید که چرا از Award استفاده شده در دو جا : تغییرات کم و بهینه سازی نه تغییر اصلی.
در مورد کوچک شدن سایز باید خدمتتون بگم این اصلاً چیزی نیست که عیب باشه ! چون اگه دقت کنید از عرض مادربرد اکثراً کم شده و نه از فاصله های بین اسلات های کارت گرافیک یا جاهایی که حساس باشه. برای اینکه ریز تر بشیم، میتونید روی مادربرد هایی که لینک دادید ببینید این موضوع را که با انتقال هیت سینک از پنل پشتی مادربرد به سمت راست سوکت پردازنده ، چیدمان را تغییر دادند و تونستند عرض را بدون مشکلی برای فاصله گذاری، کم کنند.
در مورد کم شدن تعداد فاز مدار تغذیه یا سایز امکانات، دو تا مدل شما اینجا گفتید که جفتش را براتون بازش میکنیم.
اولین مثالی زدید این عکس ها بود در پست اول :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بیایند با هم علمی صحبت کنیم، در این مدل هیچ تغییر خاصی جز چیدمان قطعات داده نشده و تعداد فاز ها یکسانه و تغییرات جزئیه. اندازه را هم توضیح دادم خدمتتون.
اما در مورد مدل بحث برانگیز ما یعنی یعنی B85M-HD3 :1. (35):
این عکس های شماست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینجا دو تا تغییر اساسی میبینیم ( تغییرات اصلی Revision های شرکت ها را هیچ کسی نمیدونه تقریباً ) :
1) کم شدن یک فاز
2) اضافه شدن بخشی که با نوار زرد رنگ جدا شده از قسمت اصلی برد !
که فکر میکنم شما قسمت دوم را ندیدید و قبل از توضیح بخش اول اون را براتون بازش میکنیم : دو تا تغییر اساسی ایجاد یک گارد برای کاهش نویز صدا ( با جدا کردن لایه های PCB این بخش با بخش اصلی و جدا کردن اتصال به زمین بخش دیجیتال و آنالوگ ) و اضافه شدن خازن های صوتی Nippon Chemicon برای بهبود کیفیت صدا.
پس این فرضیه که گیگابایت میخواسته سر هم بندی کنه که هزینه هاش بیاد پایین باطله، چون اگه میخواست این کارو بکنه نمیومد در آخرین نسخه از این مادربرد این قسمت شماره 2 را اضافه کنه و صرفاً به کاهش فاز بسنده میکرد. اما کاهش فاز :
پردازنده هایی که روی این مادربرد ها بیشتر استفاده می شوند همون جوری که توی بررسی مادربرد MSI B85-Gaming روی وب سایت شهر سخت افزار هم میتونید بخونید، غالباً پردازنده های High-End نیستند که دلیلش خیلی واضح هست و قطعاً کسی دنبال اورکلاک کردن خفن هم روی این مادربرد نیست. برای همین میاند بعد از عرضه میبینند اگه نیازی نباشه در نسخه های بعدی بهینه سازی میکنند تا قیمت پایین بیاد که حالا توی نسخه سوم میبینید کاهش هزینه ساخت را از یک طرف ( مورد 1 ) و افزایش هزینه ساخت ( مورد 2 ) را داریم.
پس خوب که دقت کنید میبینید که کاهش کیفیتی در کار نبوده به طور محسوس و هدف متضرر شدن مشتری باشه کما اینکه در نسخه سوم میبینید که قسمت جدیدی حتی اضافه شده.
اما جدای از بحث گیگابایت، یک موضوع کلی وجود داره که تجربه چندین ساله ما هست و یک چیز بین المللی :
اکثر شرکت ها سعی می کنند در نسخه های اولیه و مدیایی بهترین ها را بفرستند ( نه فقط از حیث جنس بلکه از هر نظر ) و بعد توی بازار در خیلی از موارد قطعات متفاوتی را میبینید که نمیشه گفت بدتره اما گاهی به خوبی سمپل نیست.
نمونه هاش :
ASUS Google Nexus 7 ، سلطان خرابی تبلت ها ! اما در نسخه هایی که برای CNET و ... رفت هیچ کدوم از مشکلات و خرابی های مشهورش را نداشت.
OnePlus One ، هیچ کدوم از جاهایی که بررسیش کردند مشکل زردی صفحه را گزارش ندادند.
G.SKILL ، قشنگ یادمه در رم های معروف Perfect Storm اش سری های اول چیپ های Bin شده Elpida Hyper بود اما در سری های بعدی تولیدش چیپ ها شده بود PSC !
و اما از همه این ها بگذریم ، اینتل !!!
این مقاله را ببینید ، اتفاقاً چند روز پیش توی شهر سخت افزار پابلیش شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
این شرکت بعد از یک بازاریابی و تبلیغ گسترده در مورد کروم بوک های 300 دلاری که از پردازنده های Celeron با معماری Haswell برخوردار بودند از فروش مناسب آنها اطمینان پیدا کرد. سپس با استفاده از پردازنده های Celeron ای که بر پایه معماری Atom طراحی شده بودند توانست تا علاوه بر حذف یارانه پرداختی خود به سود بسیار مناسبی هم دست پیدا کند.
من خیلی مثال های دیگه روی تک تک برند های معروف نظیر سامسونگ و ... هم میتونم براتون بزنم. ما اینکه توی نسخه های مختلف قطعات تغییر کنه در جهات مختلف را تایید یا تکذیب نمیکنیم بلکه چیزیه که هست اما لزوماً به معنی ضرر مشتری نیست مثل مثال هایی که بالا آوردیم سر گیگابایت یا G.SKILL ...
امیدوارم پاسختون را گرفته باشید و البته مبارکتون باشه مادربردتون. :give_rose:
با سلام
خیلی ممنونم که :
"ما اینجاییم تا
به تک تک سوالات شما پاسخ بدیم و صد البته کامل و تخصصی. پس در کمال احترام و حوصله کامل در خدمت شما هستیم و مطمئن باشید در صورت لزوم مواردی که لازم باشه با HQ هماهنگ میشه تا شما به عنوان مشتری گیگابایت پشتیبانی مناسبی دریافت کنید. "
من چند تا پرسش دارم که ممنون میشم "کامل و تخصصی" پاسخ بدید.
یک مثال:
من به عنوان یک مشتری معمولی دنبال یک مادربورد بودم که با نیازهای من سازگار باشه. طبیعتا باید اول تحقیق می کردم و بعد از انتخاب مدل مناسب نسبت به خرید اقدام می کردم. با توجه به اینکه من دنبال یک مادربورد اداری نسبتا خوب بودم سراغ چیپ B85 رفتم.
میدونیم که این چیپ مناسب کاربری Business هست و امکانات مهمی مثل Intel SBA داره که اگه راجع بهش بخونید متوجه میشید خیلی مفید هستند.
از طرف دیگه درسته که من نمی خواستم با این سیستم بازی کنم اما Stable بودن سیستم برام خیلی مهم بود و همینطور چون مدت زمان روشن بودن سیستم زیاد بود و ممکن بود زیر بار کاری مدت زیادی رو روشن بمونه دنبال مادربوردی بودم که هم سیستم خنک کننده خوبی داشته باشه هم مدار تغذیه برق سی پی یو بتونه stability خوبی به من بده.
به نظر شما برای من سیستم صوتی چه اهمیتی داره ؟؟؟
ادامه میدم، من رفتم بازار و سراغ برندهای معتبر رفتم. یک بروشور مادربورد گیگا بایت پیدا کردم که خیلی خوب و با جزئیات اغلب مدل ها رو بررسی کرده بود.
تو این بروشور که از طرف شرکت آواژنگ منتشر شده و تو همه بازار هست کاملا راجع به تکنولوژی های مختلف مثل خازن های جامد مشکی به 10 هزار ساعت طول عمر و همینطور هیت سینک های با کیفیت و ... توضیح داده شده.
و در صفحه آخر این بروشور محصولی که میخواستم رو پیدا کردم.
B85-D3 و یا B85-HD3.
به نظرم عالی بود.
بر اساس اطلاعاتی به دست اوردم رفتم و این مادربورد رو خریدم
اما وقتی برگشتم شوکه شدم.
اول فکر کردم شاید اشتباه شده و یه مدل دیگه به من دادن.
بعد دوباره بروشور رو چک کردم.
خلاصه دیدم که خبری از هیت سینک نیست و گیگابایت صلاح دونسته یه سری تغییرات بده
سوال اول من:
اگه شما جای من بودید احساس نمی کردین سرتون رو کلاه گذاشتن ؟؟
بعد که کلی تحقیق کردم دیدم این کار گیگابایت فقط تو این مدل نیست.
خوشحالم که B85-HD3 نخریدم چون از رو اون مدل حتی Intel SBA رو هم برداشته، جالبه که این تکنولوژی مال چیپ ست اینتله نه گیگابایت
خلاصه متوجه شدم در بیشتر از 6-7 تا از مدلهای H81 دیگه خبری از اون خازنهای خاص و با کیفیت نیست.
مدار تغذیه خیلی (بیش از 10 مدل) از مادربوردهای B85 و H81 افت کرده و تکنولوژی Intel SBA رو هم از بیشتر از 5 تا از مدل ها برداشتن
اما بازم این همه ماجرا نیست . Bios Flash و اندازه برد و خیلی چیزهای دیگه هم فقط تو بروشور های گیگابایت میشه پیدا کرد.
سوال دوم:
این همه کم کردن امکانات از روی مادربورد B85 و بعد اضافه کردن چند قابلیت صوتی به چه درد من می خورد ؟؟ یعنی گیگابایت صلاح دونسته امکاناتی که برای من مهم بوده مثل SBA , هیت سینک و ... رو برداره بعد یه قابلیت صوتی واسه مادربورد سری Business قرار بده ؟؟؟؟
سوال سوم و سوال اصلی:
منتشر کردن بروشور و انواع تبلیغات بر اساس امکاناتی که وجود ندارند چه معنی میده ؟؟ آیا گیگابایت یا آواژنگ موظف به اطلاع رسانی نسبت به این تغییرات نیستند؟؟
سوال چهارم:
به نظر شما با توجه به اینکه من دقیقا با ارائه بروشور به فروشنده ازش خواستم دقیقا مدلی که مد نظرم بود رو به من بده. و اینکه فروشنده الان حاضر نیست کالا رو پس بگیره من باید چیکار کنم؟
به نظر شما من باید برم اتحادیه یا صنف شکایت کنم ؟
من که دیگه هرگز گیگابایت نمیخرم اما امیدوارم بقیه مشتری ها اول خوب نسبت به سابقه برند ها تحقیق کنند
از کجا معلوم ، شاید یه روز گیگا بایت تصمیم بگیره سوکت سی پی یو رو برداره جاش برف پاک کن بزاره. شاید به نظر گیگا بایت این قطعه مفیدتره.
به به ...بالاخره یک نفر پیدا شد که تجربه من رو داشته باشه..فریدون جان...نگرد نیست من گشتم نبود..به نظرم به صورت نمادین مادربورد رو خورد کن و فیلمشو تو محیط نت بزار.حالا خوبه به جای خازن لامپ 100 نزاشته....چون الان لامپ طرفدار زیاد داره
با سلام خدمت همه دوستان
به نظر من شهریار داره با اطلاعات تخصصی قضیه رو پیچیده می کنه!
ببین یه نفر رفته بر اساس بروشور یه شرکت خرید کرده و باید در قبال پولی که میده همون چیزی رو دریافت کنه خواسته!
انگار شما برید برای 206 تیپ 5 ثبت نام کنید و پول بدید بعد به شما تیپ 2 بدن! اصلا تو خواب هم چنین چیزی رو قبول می کنین!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] حق داره هرچی می گه، منم اگه از رو کاتالوگ خرید می کردم، باید عین همونو می گرفتم، قیمت دلار و رویژن و این حرفا به درد نمی خوره!!!
لطفا در مقابل اشتباه گیگابایت مقاومت نکنید.
شما موقع خرید از revision اطلاعی نداشتید.کاتالوگی دیدید با ریوی مثلا 1.0 بعد موقع خرید چون اطلاع نداشتی به شما ریویو 1.1 دادند که با عکسی که دیدی تفاوت داره
اگر شما از این موضوع خبر داشتی قبل از خرید ریویو رو هم به فروشنده میگفتید.
اگه شما عکسشو دادی فروشنده گفتی اینو دقیقا میخوام پس به طور غیر مستقیم ریویو هم بهش گفتی..پس فروشنده باید بهت میگفته که این تغییر کرده ولی به هر دلیل نگفته به نظر من باید پسش بگیره...
نقل قول:
با سلام
سوال چهارم:
به نظر شما با توجه به اینکه من دقیقا با ارائه بروشور به فروشنده ازش خواستم دقیقا مدلی که مد نظرم بود رو به من بده. و اینکه فروشنده الان حاضر نیست کالا رو پس بگیره من باید چیکار کنم؟
به نظر شما من باید برم اتحادیه یا صنف شکایت کنم ؟
من که دیگه هرگز گیگابایت نمیخرم اما امیدوارم بقیه مشتری ها اول خوب نسبت به سابقه برند ها تحقیق کنند
از کجا معلوم ، شاید یه روز گیگا بایت تصمیم بگیره سوکت سی پی یو رو برداره جاش برف پاک کن بزاره. شاید به نظر گیگا بایت این قطعه مفیدتره.
بله صنف دارن میتونی شکایت کنی حتما پیگیری میکنند.
بهترین گارانتی که دیدم آواژنگ بوده..بعضی از این فروشنده های بی سواد هستند که کار خراب میکنند.
نقل قول:
بله صنف دارن میتونی شکایت کنی حتما پیگیری میکنند.
بهترین گارانتی که دیدم آواژنگ بوده..بعضی از این فروشنده های بی سواد هستند که کار خراب میکنند.
جسارتا میشه به من یکی بگه این اقلام تبلیغاتی رو فروشگاه میزنه یا نماینده فروش و گارانتی؟؟؟اگر نماینده فروش تبلیغ می کنه پس این الان چه ربطی به سواد فروشنده داره....
سلام به همگی، من مطالب رو خوندم و رفتم توی اینترنت خیلی از سایت هایی که این مدل رو معرفی کردن خوندم.
همشون به طور مثال هیت سینک رو دارن و مدل کامل این بورد معرفی شده. یه کاربر معمولی مگه چقدر اطلاعات داره ؟ آیا فروشنده نباید بگه این مدلی که داره میفروشه با عکس کاتالوگش فرق داره ؟
همه مگه تو بازار مهندس آی تی هستن ؟ وقتی طرف تو اینترنت سرچ می کنه و یه مدل رو انتخاب می کنه از کجا باید بدونه که فروشگاه از همون مدل کیفیت پایین ترشو میده بهش؟
به نظر من اگه 10% خریدار اشتباه کرده، فروشنده 60% خطا کاره و آواژنگ 30% که فروشنده و کاتالوگشو چک نمی کنه.
البته ممکن این اشتباهات برای همه پیش بیاد، لطفا قضیه رو خیلی جدی نکنین بر علیه گیگابایت، بالاخره یه برند بزرگ محسوب می شه.
لینک سایت هایی که دیدم رو ببینید:
موفق و پیروز باشید.
خیلی ممنونم از دوستان
اما متاسفانه من هنوز جوابی از آقای شهریار نگرفتم:
نقل قول:
ما اینجاییم تا
به تک تک سوالات شما پاسخ بدیم و صد البته کامل و تخصصی. پس در کمال احترام و حوصله کامل در خدمت شما هستیم و مطمئن باشید در صورت لزوم مواردی که لازم باشه با HQ هماهنگ میشه تا شما به عنوان مشتری گیگابایت پشتیبانی مناسبی دریافت کنید.
دوستان عزیز می تونن این ویدئو رو تماشا کنن که کاملا گویاست:
من همچنان منتظر جواب اون 4 تا سوالم از آقا شهریار میمونم.